Opozorilo

Vse fotografije, objavljene na tej strani, so last avtorja. Kakršnakoli distribucija fotografij brez soglasja avtorja ni dovoljena. Spoštujmo in nagradimo avtorsko delo!

nedelja, 17. oktober 2010

Prvič skupaj

Minuli vikend je bil za vse nove tečajnice in tečajnike letošnje AŠ AO Lj-Matica težko pričakovan. Prvič smo se namreč podali v naravo; tokrat sicer "le" razmigat prste v športno-plezalne smeri. Vremenska napoved vsaj za severno in osrednjo Slovenijo ni bila nič kaj mikavna, tako da je bila možnost samo ena -> gremo v Istro!

Rovinj nas je pričakal v toplem in sončnem sobotnem jutru. Vodja šole Iztok nam je podal par navodil in inštrukcij, hitro smo se porazdelili še po parih, potem pa hop cup v akcijo. Za začetek nekaj lažjih platk za ogrevanje, nato pa postopoma proti težavnejšim, tako da je padlo tudi nekaj šestk. Z Marušo sva bila super tim in smeri obdelovala kot po tekočem traku, zato je tokrat fotografski sprožilec zabeležil nekaj manj dogajanja. Kljub vsemu dovolj, da se lahko vsaj nekaterim pred monitorjem pocedijo sline.

Že tako super dan se je zaključil s še boljšim večerom. Včeraj je v Ospu namreč potekal tudi Johanov memorial. Uradni del je po pričakovanjih s humorja polnim predavanjem zaključil Matičar Matjaž Jeran, prej, vmes in potem pa so se razvijale debate ob pivu, pašti in super palačinkah :)


Plezati ali ne plezati? To sploh ni vprašanje!

Še zadnja navodila...

...in akcija!




Večopravilnost - prehranjevanje in študiranje smeri ;)















Več fotografij v Galeriji.

Ni komentarjev: